Navigáció
Főmenü
+ Hírek
+ GyIK
+ Fórum
+ Fórum Szabályzat
+ Toplista
+ Bannereink
+ Hírkategóriák
+ Bleach Megjelenések
BleachHun Team
+ Feliratok
+ Videók
+ Mangák
+ Projektek
+ Csapattagok
+ Tagfelvétel
Bleach Multimédia
+ Epizódok
+ Képek
+ Zenék
+ AMV-k
+ Játékok
Bleach Tudástár
+ Ismertető
+ Karakterek
+ Epizód lista
+ Zanpakutouk
+ Helyszínek
+ Életformák
+ Enciklopédia
+ Kidou
+ SS Hierarchia
+ Gotei 13
+ Kubo Tite
+ Készítők
+ Tv Tokyo
Bleach +
+ Dalszövegek
+ Gyűjtői Kártyák
FanSection
+ Linkek
+ Rajzok
+ Történetek
Fórumtémák
Legújabb témák
+ Társalgó
+ Saját rajzok, nem an...
+ Bleach Anime
+ Filmek, sorozatok
+ Mutasd meg az Asztal...
Legnépszerűbb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Szavazás
Szerinted?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Zene
Lejátszáshoz katt a gombra:

Ajánlott Böngésző

Használj te is Firefoxot!
 Téma nyomtatása
Legújabb Fejezet - SPOILER - !
Ophelia
2010-07-29 11:03
Hollow

Lakóhely: Hueco Mundo

Regisztrált:
28.07.10

Sejtettem hogy előbb-utóbb hátbaszúrja Aizent - csak ezt megtehette volna már Fake Karakurában is mielőtt a főnöke istenimitátorrá vált volna...

Milkoma
2010-07-29 12:36
6. Tiszt

Lakóhely: Föld

Regisztrált:
30.12.09

Hát Samu ez a a fejezet szá... ndékosan nekem lett kitalálva Grin.
Nos mivel még nincs rendes angol fordítás, így még nem vonok le következtetéseket, mert azért kell egy érhető szöveg is hogy megértsem a körülményeket.

De mint az előttem szóló is mondta, hogy miért most, mikor már gyakorlatilag legyőzhetetlen Aizen? Ha tényleg ez volt a kívánsága a hógolyótól, már rég megtehette volna. Ok Rangiku is biztos közrejátszott, de ha tényleg tudta a gyengéjét és régóta tervez, akkor találhatott volna jobb időpontot is.
Valamint megint lelövi a képességét Grin. Mondjuk Aizen is rájött volna 2 másodperccel később, hogy hiányzik a teste Grin, de addig is nyert volna kis időt.

Na de még egyszer mondom nem fikázom, csak kicsit logikátlan számomra az időpont. De nagyon várom a fordítást.
BLEACH IZ BACK !!Grin

img687.imageshack.us/img687/8480/blamaso.png

karasguro
2010-07-29 14:00
Lélek

Lakóhely: 4220

Regisztrált:
12.04.09

Hmm mivan akkor ha ezért volt a cím az, hogy Istengyilkos? Lehet arra utalt hogy Aizen már majdnem isten és gin meg szépen az istengyilkos? Hiszen ezekben a fejezetekben ő is elég sokat szerepelt. A bankaija, harc Ichivel, na és persze a Matsus dolog is. Meg azon a helyen is volt egy érdekes arckifejezése ahol Aizenel mentek át az igazi Karakurába. Amikor Azien elpusztította azt a nem tudom mit. De a lényeg, végre igazi minőségi Bleach manga volt. GIN FOREVER

Akin átment egy úthenger, annak nem természetes a mosolya.

Envy
2010-07-29 16:06
Kaizoku

Akagami Pirate Crew

Lakóhely: Grand Line

Regisztrált:
13.09.08

Ezt eddig is így gondoltuk karasguro, de mindegy.
Legalábbis én.

Ophelia
2010-07-29 17:31
Hollow

Regisztrált:
28.07.10

Azért vicces lesz ha kiderül Aizenről hogy szinte mindent kiszámított és betervezett, kivéve pont a jobbkeze árulását.
Szóval nem hiszem hogy túl gyorsan elhalálozik...

Maxi King
2010-07-30 07:41
Kanonji

Lakóhely:

Regisztrált:
19.11.09

Most majd arra leszek kíváncsi h Aizen a hógolyóval rendbe tudja tenni magát.Én őszintén remélem h nem.De ott van az h "így nem hallhat meg Aizen" stb stb.De én meg kérdem miért is nem?Ichi most már azért edz h Ginnel harcoljon ennyivel módosult a dolog.Persze csakha Aizennek tényleg annyi lesz,bár ahogy kinézett ez nagyon is valószínű.Ég veled Aizen taichou!Grin

Szerk.: Persze ott van Kyoka Suigetsu is.Nagyon remélem h nem volt aktiválva már az elejétől kezdve.
Szerkesztette: Maxi King - 2010-07-30 08:53

img823.imageshack.us/img823/5299/rebornba0021.png

nemeklau
2010-07-30 08:04
Lélek

Lakóhely: Balatonszemes

Regisztrált:
12.05.10

Szerintem Aizen mindenre gondolt, csak erre nem... Látszott rajta, hogy meglepődött amikor át lett szúrva. Azért kicsit sajnálnám, ha csak ennyi lenne és már meg is halna...
És nem tudom, ti hogy vagytok vele, de akkor a Gin most tulajdonképpen kivel/kikkel van? Aizennel, SS-sel vagy most, hogy letudta Aizent jön a saját tervével és egyedül lesz?

Maxi King
2010-07-30 08:28
Kanonji

Lakóhely:

Regisztrált:
19.11.09

Hamarosan megtudjuk.Grin De az már biztos h nem Aizennel van.Amire kíváncsi vagyok még,Gin zat mondta senki iránt nme érez semmit,mert ő egy ilyen ember.Ezt ti tényleg elhiszitek?Annyira azért nem tűnik szívtelennek...

TuTu
2010-07-30 09:06
Hadnagy

Lakóhely: in your wardrobe....

Regisztrált:
13.08.08

GIN AKCIÓBAN Grin
Nem tehetek róla, de nagyon örülök neki, nem csak az egyik legnagyobb kedvencem, de mostanában eléggé háttérbe szorult. Mit ne mondjak, kellemes fordulatok következtek be. Hogy Gin ki mellett és ki ellen van, az jó kérdés Grin

a fórum első számú: étcsoki imádója, Johnny Depp fanja, sunnyogón támadó éjjeli madara, láthatatlan tagja

"Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára." Edgar Allan Poe

Katman
2010-07-30 09:13
Lélek

Lakóhely:

Regisztrált:
28.02.09

Elmondanátok hogy hol lehet elolvasni a spoilert?xd Grin

Ja semmi... GrinGrin
Szerkesztette: Katman - 2010-07-30 09:14

Levander
2010-07-30 09:34
Shinigami tanonc

Lakóhely: Győr

Regisztrált:
12.08.09

Ugyan... Aizent Gin az életben sosem fogja tudni átverni... Aizen alapból senkiben sem bízik, szóval nem lesz ez meglepetés számára... Amilyen könnyedén elnézi az összes "bakiját" a rókafejűnek, kizárt, hogy ennyire megbízna benne, egyszerűen csak nem akar összekapást idő előtt... Smile

pulsar-site.com/kep/files/l7w1b5rk2y26lckzm1k5.png

http://lavida.atw.hu/
genyatus
2010-07-30 09:44
Hollow

Lakóhely: Korriban

Regisztrált:
05.08.09

EEEZAAZ!! tudtam, hogy Gin egy paraszt és, hogy lesz még valami árulása,
és meg is tette, végülis csak hátba(mellkason)szúrta Aizent
ezért is szeretem és, ahogy egyszer már mondtam "azért szeretem, mert egy büdös nagy paraszt és mindig vigyorog"Grin,
azért remélem Aizen nem öli meg valahogy a mi kis álnok kígyónkat

images1.wikia.nocookie.net/__cb20100520153703/starwars/images/9/9a/Red_Color_Crystal.jpg
"Once you accept it, the dark side is with you forever."-Freedon Nadd

Ophelia
2010-07-30 11:06
Hollow

Regisztrált:
28.07.10

Szerintem Aizen csak hülyíti Gint, elvégre Hitsugayaék is azt hitték hogy legyőzték, aztán a kard végén Hinamori volt...

Matsumoto meg biztos nem halt meg, a vége úgyis az lesz hogy majd Unohana jön egy ilyen "Még sose láttam ilyen precíz vágást. Ichimaru nagyon vigyázhatott hogy meg ne öljön." szöveggel, Matsumoto meg kinyög egy "Ó, Gin..."-t.

Zacsesz
2010-07-30 11:18
Tudós

12. osztag volt kapitánya alias Boltos

Lakóhely: Urahara vegyesbolt

Regisztrált:
18.07.08

Nem ölte meg csak átküldte egy senkai kapunk ez a legvalószínűbb amúgy meg Gin fogta a kardot szal nem volt rá hatással a hipnózis Grin

Isten megteremtette a világot és pihent. Isten megteremtette a férfit és pihent. Isten megteremtette a nőt és az óta sem a férfinak sem Istennek nincs nyugalma.

http://zwebnt.hu/
Maxi King
2010-07-30 11:35
Kanonji

Lakóhely:

Regisztrált:
19.11.09

De mi van h már az is hipnózis volt h fogta a kardot Gin .Aizen lehet végig használta KS erejét,így akkor amit láttunk,amit Gin látott az lehet meg se történt.Mindenesetre jól átszúrta Gin.Az rész tetszett akár hipnózis volt akár nem.

Fekete Penge
2010-07-30 11:39
Ryoka

Lakóhely:

Regisztrált:
18.02.09

Ez végre egy igazán jó rész volt. Gin kardjának igazi képessége, nagyon jó. Szerintem lehetséges könnyen, hogy ezzel kinyírta Aizent. Ha jól néztem az utolsó képet a hógolyó megmaradt. szóval szerintem most Gin be fogja szépen zsebelni.

Lehetetlen nincs, csak tehetetlen.

Milkoma
2010-07-30 11:53
6. Tiszt

Lakóhely: Föld

Regisztrált:
30.12.09

Na sikerült elolvasni a fejezetet. Hát Gin nagyon alakított az biztos. A kígyó aki a legízletesebb prédára vadászik. Grin
De akkor is logikátlan számomra, hogy most támad, mikor már ilyen erős. Ha már tényleg évszázadok óta tudja, hogy csak ő képes megölni, akkor hamarabb is megtehette volna. Persze akkor nem lett volna manga alapból Grin. Úgyhogy ebbe bele se megyek.

A másik, hogy Aizen biztos nem halt meg, mert Ichigo így fölöslegesen tanul. Szóval látjuk még őt. Erre van is egy-két tippem hogy miért. (Csak tipp, biztos hogy nem ez lesz.)

Ugye Gin mondta, hogy meg kell fogni még a hipnózis előtt a kardot. Na most ha feltesszük azt, hogy őt nem hipnotizálta már réges régen, illetve nem kapott be egy hipnózist a nagy kapitány harcok közepette, akkor így valószínűleg meg is lepte rendes és az átszúrás is valós volt.
Viszont ott rontotta el szerintem, hogy megint magyarázza a képességét és így mielőtt aktiválta volna adott 2-3 másodpercet Aizennek, vagy magának a golyónak, hogy "ellenmérget" termeljen.
Valamint ha nagyon figyeltek, el is engedte a kardot Smile mikor kimondta a bűvös szavakat.
Szóval amit láttunk eltűnni az már úgy gondolom, hogy hipnózis. Biztos vagyok benne, hogy Aizen ebben az alakban pillanatok alatt képes hipnózis teremteni.

Vagy a második agymenésem, hogy Aizen egy lyukkal akart meghalni? Ez volt a vágya, vagy mi. Na most igaz nem tudjuk, de láttuk hogy Ichi meghalt, mikor megkapta azt a durva külsőt és erőt. Ezért úgy gondolom, hogy a végső erő elérése érdekében meg kell halni. Igaz neki van egy golyó a mellkasában, ami alapból egy turbógomb Grin, de meglehet, hogy neki is kell egy elhalálozás. Most lehet nem így képzelte el, hogy elporlad a teste, de maga a hógolyó nem porlad el. Gondolom képes újra teremteni magát Aizent.

(Így viszont Ichigo elméletem kapott egy másik kimenetelt, hogy nem is vele akarta kinyittatni a kaput, csak tudta, hogy az az erő képes megölni őt. )

Na de erről ennyit. Ez nagyon a jövő zenéje. Majd meglátjuk mi lesz.

img687.imageshack.us/img687/8480/blamaso.png

Ophelia
2010-07-30 12:01
Hollow

Regisztrált:
28.07.10

Fekete Penge írta:Ha jól néztem az utolsó képet a hógolyó megmaradt. szóval szerintem most Gin be fogja szépen zsebelni.

Aztán még kiderül hogy az SS-AIZEN táborokon kívül egy 3. fél is a Hógolyóra hajt és Gin a beépített ember... Grin Én örülnék neki.

Succ
2010-07-30 12:02
Espada

Primera Espada

Lakóhely: Over your Head

Regisztrált:
10.09.08

Ez valami hatalmas fordulat volt. Csak így tovább Kubo!
Am nem hiszem, hogy Gin csak áláruló lenne. Szerintem inkább Azien helyébe lépne :D

"Sometimes I look in the mirror and I'm not sure it's me looking back"
img205.imageshack.us/img205/5913/peterpsig.jpg
My blog.

http://succ666.deviantart.com
Katman
2010-07-30 13:21
Lélek

Lakóhely:

Regisztrált:
28.02.09

Ha jobban megfigyelitek Aizen teste eltűnik. Smile

Ugrás a fórumra:
Következő rész
Ma van az új Bleach epizód!
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Születésnaposaink
bleach (14 éves ma)
carzol (16 éves ma)
csigusz (18 éves ma)
DieSteel (16 éves ma)
kristian1112 (17 éves ma)
nanao (17 éves ma)
Noki (17 éves ma)
ssj4vegeta (24 éves ma)
Partnerek
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

2010/09/07 18:37
Semmikor. xPP Most biztos megutált. Van ez így. xD

2010/09/07 18:37
Még nem lesz...legalábbis amígy le nem vágják a két kezemet...xD

2010/09/07 18:34
Hali...visszatérte
m...Mikor lesz Ichi temetése?...mert akk csinálok egy olan táblát,hogy "én megmondtam"

2010/09/07 18:31
MI?! xDD Úgy látszik csalódik bennem az egész bagázs. XD

2010/09/07 18:29
Temetésen? Jah, ott csak jót vagy semmit, de azért végighazudni az egészet... nem etikus Grin Grin